Virtual Reality experience

Beelden en films in 3D zijn inmiddels op heel veel plekken te bewonderen o.a. in bioscopen, voor de tv en in attractieparken. 3D bekijken en ervaren middels een Virtual Realty bril is daar in de afgelopen paar jaar bijgekomen.

 

Op het Ribs & Blues Festival kan je op zondag en maandag in KidsAdventureland de sensatie van 3D bekijken met een Virtual Reality bril zelf meemaken en beleven. In de tent van the Virtual Reality experience liggen de nodige professionele Virtual Reality brillen beschikbaar gesteld door het Utrechtse bedrijf VR-House

www.vr-house.nl

De bedoeling is dat je zelf eerst een Virtual Reality app download op je eigen smartphone. Vervolgens start je die app en stop je deze in de Virtual Reality bril. De sensatie kan beginnen!!

 

Je kan je zelf thuis al vast voorbereiden door een paar Virtuale Reality apps te downloaden. In de tent van de the Virtual Reality experience hoef je dan alleen maar jouw eigen smartphone te starten, in de bril te stoppen en genieten maar!!

 

 

Een paar tips voor mooie Virtual Reality apps

 Jaunt VR:

Hierin kan je:

  • Verschillende ‘reizen maken’ naar bijvoorbeeld Nepal of de Galapagos eilanden

  • Concert bekijken

  • Sporten Kijken


InMind VR:

Reis door het brein waarbij je kapotte cellen moet vernietigen

 

RollerCoaster VR:

Een achtbaan in VR

 

Discovery VR:

Deze VR app geeft je de mogelijkheid om door middel van 360 graden video’s allerlei mooie plekken en momenten over de hele wereld te ontdekken

 

 

 

  • Ribs & Blues Facebook
  • Ribs & Blues Twitter
  • Ribs & Blues Youtube

LINE-UP ZATERDAG

TWEETS