KidsAdventureland

Onlosmakelijk verbonden met Ribs...

KidsAdventureland

Het gezegde is niet voor niets: Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. Dus daar zorgen we natuurlijk voor! 
Er is voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot de oudere jeugd.

KidsAdventureland bestaat uit 3 werelden:

  • Mini kids world    voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar
  • Kids Corner         voor kids t/m 12 jaar
  • Adventureland     uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren

 

Mini Kids World

 


 

De allerkleinsten (van 0 tot 4 jaar) kunnen in deze veilige speelhoek meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Er staat ook een springkussen. De ouders kunnen ondertussen met een gerust hart een drankje halen. 

Speciaal voor de kleine bezoeker is er een BABYVERSCHOONPLAATS inclusief een magnetron om een flesje op te warmen. 

 

Kids Corner

 

Kids Corer

 

De kids t/m 12 jaar hoeven zich geen moment te vervelen, want in de Kids Corner is heel veel te doen! Bijvoorbeeld: schminken, houten spellen, zelf popcorn en stokbrood bakken, een draaimolen en een groot springkussen, het Jungle Paradijs.

Naast al deze gratis attracties is er ook genoeg lekkers te eten en drinken, o.a. snoep, ijsjes, suikerspinnen, hotdogs, poffertjes en fris. 

 

Adventureland

 

Een paar highlights dit jaar: 

De Lasergame Arena

Een bungee-trampoline
Spectaculaire springkussens en stormbanen

 

RobotworldDe wereld waarbij de kids spelenderwijs kennismaken met robots, programmeren en hightech knutselen. Ooit een keer in de digitale wereld willen staan?! Zet een Virtual Reality-bril op!

Candyland


Het land waarbij je je in een snoepwinkel waant (het decor is net echt)

Tokkelen: vanaf 15 meter hoogte vlieg je aan een kabel van 72 meter lang over het hele terrein. Goed begeleid natuurlijk door de Outdoorcenter de Wilgenwaerd uit Nijverdal en kraanbedrijf van Straaten. 

Zelf broodjes en popcorn bakken onder begeleiding van St. Caecilia. 

En nog veel meer, waaronder knutselen, schminken, spelletjes etcetera. 

 

Speciaal voor de kids t/m 12 jaar zijn er Kidsdollars gemaakt, die de helft van een Ribs & Blues munt waard zijn. Zo kunnen kids zelf hun eigen eten en drinken halen. De Kidsdollars kunnen overigens niet door volwassenen worden gebruikt. 

 

 

 

Papa’s en Mama’s Bar 

 

Ook aan de papa’s en mama’s is gedacht. Zo is er een eigen bar met uitzicht op de spelende kids, een buggy-parkeerplaats, een verschoonhoekje en de mogelijkheid een flesje te verwarmen. En mochten de kids ondertussen zijn zoekgeraakt, dan is er een meetingpoint bij de bar. 

 

Sheriffs

 

 

KidsAdventureland heeft een eigen sheriff, die het park officieel opent, alle attracties goedkeurt en al het lekkers voorproeft. Dit zodat we zeker weten dat alles helemaal goed is. In 2019 hebben zelfs twee sheriffs, Nique Sluijmer & Cailyn Dekker! De Sheriffs zijn te herkennen aan het shirt met ster en revolvers en…….zij zijn tijdens Pinksteren in KidsAdventureland de baas!

 

Openingstijden KidsAdventureland

 

Zondag 9 juni: 13.00 – 19.00 uur
Maandag 10 juni: 13.00 – 18.00 uur

 

Deelname aan alle attracties in KidsAdventureland is GRATIS maar wel voor eigen risico!

  • Ribs & Blues Facebook
  • Ribs & Blues Twitter
  • Ribs & Blues Youtube

LINE-UP ZATERDAG

TWEETS