Volop Entertainment!!

Ribs & Blues biedt naast fantastische roots & bluesacts zoveel meer . Op het uitgebreide festivalterrein is met Pinksteren van alles te beleven voor bezoekers van alle leeftijden.

 

 

Kidsadventureland

 

Al jaren het ultieme speelparadijs voor de allerkleinste en de allergrootste kinderen. Vertier en uitdagende attracties in alle soorten en maten. Ook papa's, mama's, opa's en oma's, ooms en tantes vermaken zich hier prima.

De Ribs & Blues Sheriff regeert 3 dagen en er kan alleen worden betaald met Kidsdollars.

Speel meer....

 

 

 

Barbecueland

 

Natuurlijk bieden wij de lekkerste spareribs van heel Nederland in alle vormen en smaken. Onze BBQ- grillmeesters beheersen de kunst als geen ander. Door jarenlange ervaring en het experimenteren met recepten hoeft niemand meer naar Amerika voor "the real taste of RIBS".

 

Eet meer.....

 

 

 

Straattheater

 

 

Beide Pinksterdagen wemelt het van vrolijke, gekke, verrassende en prikkelende theateracts die non stop het publiek vermaken.  

"Let them entertain you!"

 

 

 

 

 

Festivalmarkt

 

One Stop Shopping op Ribs & Blues. Voor de leukste en vaak unieke aanbiedingen kunt u altijd slagen op de Festivalmarkt. Tientallen "kraamhuisjes" wachten op met hippe kleding, LP’s, hoeden, petten, miniaturen, snuisterijen etc. Etc. Shop till you drop!

 

Lees Meer.....

 

 

 

 

Loungeland

 

 

Moe geworden van alle indrukken op Ribs & Blues? Relaxfauteils, bankstellen, verkoelende schaduw of een heuse massage bieden uitkomst. Chill!

 

Lounge 

 

 

BOUW JE EIGEN GITAAR IN DE WORKSHOP: ZELF EEN CIGAR BOX GITAAR BOUWEN

 

 

De cigar box gitaar is het oer blues instrument en uit de USA over komen waaien naar Europa. O.a. de arme bevolking op de katoenplantages in de Mississippi delta had geen geld om dure gitaren te kopen en bouwden ze zelf van oude bezemstelen een paar draden als snaar en een lege oude sigarendoos als klankkast. Denk daarbij aan artiesten als Lightnin’ Hopkins, Muddy Waters maar ook BB King, die op cigar box gitaren ‘the blues’ leerden spelen. Zelfs Jimi Hendrix is ooit op een cigar box gitaar begonnen.

 

Bouw Meer.....

 

 

 

 

 

 

 

  • Ribs & Blues Facebook
  • Ribs & Blues Twitter
  • Ribs & Blues Youtube

LINE-UP ZATERDAG

TWEETS