< Artiesten Overzicht

STATUS QUO

STATUS QUO

zaterdag 19 mei

MainStage

21:15 - 22:45

electrifying show @ Raalte


Status Quo plugt de gitaren weer in voor hun Electrifying Show, exclusief op Ribs & Blues in Raalte! Francis Rossi en zijn mannen stonden in 2012 ook op onze Mainstage voor een compleet uitverkocht huis, het dak ging eraf! Dat zijn de heren natuurlijk nooit vergeten en ze komen heel graag terug.

Ja, Rick Parfitt is helaas niet meer van de partij.Een groot gemis voor alle fans maar de unieke muziek van Quo ‘will never die’! De band staat live altijd en nog steeds als een huis.

Frontman Francis Rossi trekt de kar en hoe? Een recensent van Lust for life Magazine kon het onlangs niet beter verwoorden: “Vooral Francis Rossi paradeert nu op het podium, een kwinkslag hier en een schouderklopje daar, als een glimmende vader die de boel weer helemaal onder controle heeft. Het is een spelvreugde die zijn uitwerking niet mist. Het publiek brult de teksten mee of, zoals in Hold You Back, de gitaarakkoorden. De feestvreugde stijgt verder dankzij het bier dat per strekkende meter de hal ingedragen wordt. Wat een feest!”

Mis het niet, ROCKIN ALL OVER SALLAND , AGAIN AGAIN AGAIN…………