Veldman Brothers op PREparty

zondag 25 maart , Tivoli in Raalte, 15.00 uur GRATIS!

Veldman Brothers op PREparty

Het grootste roots –en bluesfestival van Nederland gaat met Pinksteren weer van start in het centrum van Raalte. Een voorproefje van wat jullie dan te wachten staat wordt traditioneel gegeven op onze welbekende PREparty.WELKOM!

Die gaat op zondag 25 maart plaatsvinden in en om Taveerne Tivoli in Raalte. Op het programma staan als vanouds de vaste Ribs & Blues items. Onze voorzitter presenteert de laatste nieuwtjes van het evenement en zal ook bekend maken welke jongen of meisje 3 dagen lang als Sheriff van Ribs & Blues 2018 een bevoorrechte status zal genieten. Uiteraard zal de muziek niet ontbreken.

Bij mooi weer wordt het podium opgesteld in de tuin van Tivoli en kunnen we onder een lentezonnetje genieten van een biertje, bbq-food en natuurlijk blues, die komt van The Veldman Brothers!

The Veldman Brothershet ultieme bluesbroederschap. Al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse bluesscene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythmbrothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums. The Veldman Brothers hebben een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm & blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rock'n roll, country en zelfs soul en funk.

'Blues & Roots - Straight from the Heart'.

 

 

PREparty Ribs & Blues  m.m.v The Veldman Brothers

Zondag 25 maart , Taveerne Tivoli, Raalte

Aanvang 15.00 uur

Entree GRATIS

 

www.ribsenblues.nl

  • Ribs & Blues Facebook
  • Ribs & Blues Twitter
  • Ribs & Blues Youtube

TWEETS