Vervoer

OPENBAAR VERVOER  

Het Ribs & Blues terrein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met de trein reis je naar station Raalte, het terrein ligt circa 10 minuten lopen vanaf het treinstation en staat duidelijk aangegeven. Vanuit omliggende dorpen en steden rijden er ook bussen, plan je reis via 9292ov.nl

 

TAXI via TCR 0572 -358888

Naast onderstaande nachtbussen kun je uiteraard ook gebruik maken van het taxivervoer van TCR.

Je kunt hiervoor reserveren op bovenstaand telefoonnummer of gebruik maken van één van de 3 taxistandplaatsen in de directe omgeving van het festivalterrein:

- in de Brugstraat voor de Chinees,

- in de Deventerstraat t.h.v. Salland Wonen

- in de Verheydenstraat t.h.v. Robby's Snacks. 

Meer info? Kijkt dan op www.tcr-vervoer.nl

 

Nachtbussen Zwolle & Deventer

Als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer gaat Ribs & Blues in samenwerking met TCR Tours nachtbussen inzetten richting Zwolle en Deventer. Zowel in de nacht van zaterdag 19 mei op zondag 20 mei als in de nacht van zondag 20 mei op maandag 21 mei vertrekken er om 00.15 uur en om 01.30 uur bussen vanaf het festivalterrein. De bus met als eindbestemming het NS station van Zwolle stopt bovendien in Heino, afslag Hoonhorst op de N35 en in Wijthmen. De bus met als eindbestemming het NS station in Deventer stopt ook thv camping de Zwerver en in Wesepe. 

De bushalte voor de nachtbussen vind je in de Westdorplaan t.h.v. Bristol tegenover de in/uitgang van het festivalterrein.

Je kunt ze hieronder reserveren!

Indien nog voorradig kun je bij de INFO balie op het festivalterrein op zaterdag en zondag ook een busticket kopen.

 

Kaarten voor de nachtbussen

  • Ribs & Blues Facebook
  • Ribs & Blues Twitter
  • Ribs & Blues Youtube

TWEETS